Skip to main content

Microsoft 365 & Teams

Microsoft 365 & Teams

Microsoft heeft met 365 een interessante cloudoplossing voor bedrijven. Van een gedeelde agenda tot gedeelde opslag, alles is mogelijk.

Microsoft 365
  • 99.99% betrouwbare mail
  • 24/7 back-ups met OneDrive
  • Universele agenda's
De voordelen van Microsoft 365 & Teams

Voordelen

De voordelen van Microsoft 365 & Teams

Met Microsoft 365 kan jouw bedrijf volledig samenwerken in de cloud: chatten, bellen, bestanden delen en vergaderen. Allemaal op één plek, waar je ook bent.

Nerds maakt 365 & Teams ook toegankelijk voor de kleine(re) ondernemer. Wij helpen jou bij het opzetten van je 365 omgeving zodat je er alles uit kunt halen, maar niet betaalt voor dingen die je niet gebruikt.

's Werelds grootste en betrouwbaarste e-maildienst

Directe communicatie via Microsoft Teams

Uitstekende beveiliging

Samenwerken in gedeelde bestanden

Nerds verhuisservice

Nerds verhuisservice

We helpen je gratis met het instellen en inrichten van je Microsoft 365 omgeving. Ook als je overstapt van een andere dienstverlener. We verhuizen je e-mails, contactpersonen, agenda’s en bestanden.

365 & Teams als onderdeel van de Nerds werkplek

365 & Teams als onderdeel van de Nerds werkplek

Met een goede digitale wereld kun je beter en sneller werken. Wij richten dit voor je in, bijvoorbeeld met Microsoft 365 & Teams. Samenwerken, bestanden delen en veilig werken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Onze Quick-Scan: weten waar je aan toe bent

Onze Quick-Scan: weten waar je aan toe bent

Veel ondernemers die wij spreken, hebben last van een wildgroei aan digitale oplossingen. Ze betalen voor te veel diensten die elkaar overlappen, waardoor het werken zelf steeds langzamer gaat. 

Onze Quick-Scan laat snel zien hoe jouw digitale wereld eruit ziet. We geven een advies met concrete oplossingen, die perfect aansluiten op jouw wensen als ondernemer.

Bel ons op

088 1337 000

Onze experts brengen gratis je probleem in kaart en geven je een inschatting van hoe we je verder kunnen helpen. Pas als je besluit om verder gebruik te maken van onze diensten betaal je daar onze gebruikelijke tarieven voor.

of

We zijn momenteel helaas gesloten.

Bel me terug op: