IT-support voor de slimste bedrijven van Nederland.

Flexibele ondersteuning voor starters, zelfstandigen en het MKB. Start vandaag nog, zonder opstartkosten en zonder verplicht abonnement.
ICT WAARBORG NERDS WEBFLOW

Maak direct gebruik van onze supportdesk, zonder gedoe.

Ga direct van start met IT-support van Nerds, zonder gedoe. In minder dan 2 minuten heb je een afspraak gepland met een van onze Business Nerds.
Direct hulp aanvragen
Afspraak met Paul Module Online Support

Meer dan 65.000 klanten gingen je naar tevredenheid voor.

Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 behoort Nerds tot de best beoordeelde hulp voor particulieren en kleine bedrijven.
Al jaren is dit bedrijf mijn steun en toeverlaat als ik problemen heb met Apple. De hulp is erg deskundig, ze weten waarover ze het hebben, leggen als begrijpelijk en duidelijk uit en laten het je desgewenst door mee te kijken aan je zien. Adviseren waar nodig zonder enige druk op te leggen, denken gewoon goed met je mee en tasten goed af wat bij je past. Kortom een absolute aanrader voor iedereen die er even niet meer uitkomt en gewoon goed en vooral prettig geholpen wil worden.
Frans Francken
Geweldige service van Nerds, snel en accuraat, van een ogenschijnlijk makkelijk probleem _ de scan van de printer functioneerde niet_ maar uiteindelijk was het diep graven in mijn iMac om de scan weer te laten functioneren. Buitengewoon profesioneel!
Maarten Braat
Ik ben geholpen door Roger, die mij heel duidelijk en to the point uitlegde waar de problemen waren ontstaan die ik had: hij heeft ongewenste, frauduleuze meldingen van een onbetrouwbare website verwijderd + gekeken of ik niet onbewust via in-app een abonnement had afgesloten. Ik heb het contact als zeer prettig, professioneel, sympathiek en ter zake kundig ervaren. Voor mij een hele geruststelling dat ik weet wie ik altijd kan bellen, met welk computerprobleem dan ook. Ook fijn dat je nu een belafspraak kunt maken en ook echt binnen de afgesproken tijd gebeld wordt.
Danielle van Duin
Geweldig prettige hulp. Geduldig en adequaat. Ik ben er heel blij mee.
Monique Postma
HP printer wilde niet meer samenwerken met mac book pro. Probleem was binnen 20 minuten verholpen. Prima service!
Hanneke Heij
Roger heeft mij goed en duidelijk uitgelegd hoe het probleem verholpen kan worden. Hij denkt daarin mee met mij als klant om tot de beste oplossing te komen. Super fijn.
Pascale Roubroeks
Snel contact en omdat mijn verbinding (vanuit mijn laptop) was verbroken is zeer deskundig, via de telefonische verbinding, het probleem opgelost! Net als eerdere ervaringen is dit grote klasse. Kosten wegen niet op tegen uren zoeken en proberen.
André de Reus
Supersnel en vaardig ben ik geholpen door Amin van Nerds
Aleid Leemhuis
super goede hulp, zelfs met hun ogen dicht weten deze Nerds wat ze (moeten) doen. ik ben al 10 jaar klant en altijd snel en goed geholpen.
Trienette Struik

De beste keuze voor IT-support.

Laat de digitale wereld voor jouw bedrijf werken met support door Nerds Business.

Onafhankelijk advies

Je wordt geholpen door Nerds met vakkennis. En dat blijkt uit een waardering met een gemiddelde beoordeling van 9,4 uit 10.

Onafhankelijke hulp.

Geen verborgen belangen bij jouw IT landschap, zodat je altijd de beste oplossing krijgt die perfect aansluit bij jouw situatie.

We groeien met je mee.

Je krijgt altijd altijd de IT-ondersteuning die past bij de grootte en behoeften van je bedrijf, nu en in de toekomst.

Maximale flexibiliteit.

Gebruik onze diensten zonder langdurige contracten of vaste verplichtingen. Onze hulp schaal je makkelijk op, maar ook af.
Nerds Beoordelingen Modal