IT-support voor de slimste bedrijven van Nederland.

Flexibele ondersteuning voor starters, zelfstandigen en het MKB. Start vandaag nog, zonder opstartkosten en zonder verplicht abonnement.
ICT WAARBORG NERDS WEBFLOW

Maak direct gebruik van onze supportdesk, zonder gedoe.

Ga direct van start met IT-support van Nerds, zonder gedoe. In minder dan 2 minuten heb je een afspraak gepland met een van onze Business Nerds.
Direct hulp aanvragen
Afspraak met Paul Module Online Support

Meer dan 65.000 klanten gingen je naar tevredenheid voor.

Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 behoort Nerds tot de best beoordeelde hulp voor particulieren en kleine bedrijven.
super goede hulp, zelfs met hun ogen dicht weten deze Nerds wat ze (moeten) doen. ik ben al 10 jaar klant en altijd snel en goed geholpen.
Trienette Struik
De Nerds helpt ons al jaren met alle zaken omtrent onze Macs. Betrouwbare fijne partij met kennis van zaken.
Bart van Delft
Ik ben geholpen door Roger, die mij heel duidelijk en to the point uitlegde waar de problemen waren ontstaan die ik had: hij heeft ongewenste, frauduleuze meldingen van een onbetrouwbare website verwijderd + gekeken of ik niet onbewust via in-app een abonnement had afgesloten. Ik heb het contact als zeer prettig, professioneel, sympathiek en ter zake kundig ervaren. Voor mij een hele geruststelling dat ik weet wie ik altijd kan bellen, met welk computerprobleem dan ook. Ook fijn dat je nu een belafspraak kunt maken en ook echt binnen de afgesproken tijd gebeld wordt.
Danielle van Duin
ik had problemen met mijn draadloze muis. Ik had hiervan het bestuurprogramma verstoord met een programma om een controler te koppelen en ben hierbij binnen een uur geholpen. voor hulp zou ik ze zeker aanraden.
Flip
Problemen met Outlook voor Mac. Database niet meer zichtbaar. Via overname iMac en Time Machine hebben professionele medewerkers op afstand het systeem weer in de lucht gebracht. Week later conversie naar AppleMail succesvol uitgevoerd en begeleid. Klasse!
Annery Lucassen
Telefonisch, met Nerds, mijn Tado thermostaat ingeregeld tot het helemaal goed werkte. In één woord GEWELDIG. Bedankt Dion!
Fred Aarts
Had een probleem wat niemand kon oplossen op mijn Mac maar binnen 10” was alles conform wens. Daarna nog wat aanvullende kleine zaken opgelost en totaal binnen 20” alles weer werkzaam. Fantastisch!
Johan Wilmink
Goed geholpen met externe harde schijf die is gecrasht. Geen oplossing mar wel duidelijk waar het probleem zit en verwezen naar iemand die wellicht de harde schijf kan herstellen. Geen poespas, heldere taal.
R. Kamphuis
Nerds: de redders wanneer je in complexe IT structuren de short-cut wil nemen. Zeer gewaardeerd.
Radboud

De beste keuze voor IT-support.

Laat de digitale wereld voor jouw bedrijf werken met support door Nerds Business.

Onafhankelijk advies

Je wordt geholpen door Nerds met vakkennis. En dat blijkt uit een waardering met een gemiddelde beoordeling van 9,4 uit 10.

Onafhankelijke hulp.

Geen verborgen belangen bij jouw IT landschap, zodat je altijd de beste oplossing krijgt die perfect aansluit bij jouw situatie.

We groeien met je mee.

Je krijgt altijd altijd de IT-ondersteuning die past bij de grootte en behoeften van je bedrijf, nu en in de toekomst.

Maximale flexibiliteit.

Gebruik onze diensten zonder langdurige contracten of vaste verplichtingen. Onze hulp schaal je makkelijk op, maar ook af.
Nerds Beoordelingen Modal