Skip to main content
Hulp van een Mac expert bij jou thuis en op kantoor

Expert aan Huis

Hulp van een Mac expert bij jou thuis en op kantoor

Onze experts komen bij je langs om alles goed te laten werken. We helpen je met het installeren van nieuwe apparaten en diensten en het verbeteren van je bestaande. En als je vragen hebt? Dan zorgen we er niet alleen voor dat je een antwoord krijgt, maar dat je het antwoord ook begrijpt.

Je persoonlijke Nerd
  • Voor al je wensen
  • In één sessie alles goed geregeld
  • Door heel Nederland

Installeren van producten

Hulp op locatie is ideaal als je producten wilt installeren. Onze experts stellen alles voor je in en leggen je uit hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

Advies over gebruik

We helpen je om het meeste uit je apparaten en diensten te halen. Onze experts helpen je met het op maat maken van je digitale wereld, en hoe je daar gebruik van maakt.

Groot onderhoud

In één sessie je hele digitale wereld nalopen op problemen en voorzien van de laatste updates. Niet alleen voor de laatste functies, maar ook voor verbeterde betrouwbaarheid.

Vraag en antwoord sessies

Zorg er voor dat je je digitale wereld écht begrijpt. Tijdens een 1-op-1 sessie met onze engineers is er ruimte voor al je vragen en krijg je antwoord in begrijpelijke taal.

Integreren van apparaten en diensten

Laat je apparaten en diensten goed met elkaar samenwerken. Bijvoorbeeld voor het aansturen van je slimme apparatuur via je telefoon, of het uitwisselen van contacten en agenda's tussen je computer en smartphone.

Inrichten van werkplek

Samen met onze experts creëer je jouw ideale digitale werkplek. Wil je werken in de cloud of een zakelijke e-mail en telefonie? Geen probleem, wij regelen het voor je.

Dit kan je verwachten

1

Inventarisatie

We brengen je wensen in kaart in een gratis gesprek. Met duidelijke adviezen wat we voor jou kunnen betekenen om jouw doel te bereiken.

2

Een duidelijk plan

Afhankelijk van je wensen hebben wij verschillende experts die je kunnen helpen. Vooraf krijg je van ons een duidelijk beeld hoe we je kunnen helpen.

3

Afspraak op locatie

We komen zo snel mogelijk - soms al de volgende dag! - bij jou thuis of op kantoor om alle werkzaamheden uit te voeren.

Het gemak van een van onze Experts bij jou over de vloer

In een notendop

Het gemak van een van onze Experts bij jou over de vloer

Is het bij jou een digitale warboel? Laat een van onze experts bij jou langskomen om de knopen te ontwarren. Het maakt niet uit om welke digitale apparaten of om welke apps het gaat.

Bundel al je problemen en vragen

In één afspraak helemaal up to date

Waarom je kiest voor een Expert aan Huis

Je persoonlijke Nerd

Een van onze experts maakt alles voor je in orde. Natuurlijk neemt die ruim de tijd voor aanvullende wensen en voor al je vragen. 

Voor elk apparaat, app en dienst

Geen enkel digitale situatie is ons te gek.

Pas naar huis als het werkt

We lopen samen stap voor stap jouw wensenlijstje door. Geen vraag is te complex en geen probleem onoplosbaar voor onze ervaren engineers.

Onze klanten beoordelen ons met 4.9 / 5.0

11-11-2020

Geen lang verhaal maar gewoon probleem oplossen!! Weet waar ik sta en ik had gewoon even kundige hulp nodig. En dat lucht op!!

Anne, Nederland

14-03-2020

Probleem snel en accuraat opgelost binnen 20 min door Chris, bedankt !

Paul, Nederland

08-02-2020

Supersnel en goed geholpen door Nerds. Deze mensen hebben verstand van zaken en willen je echt helpen. Geen moeilijke vragen of technisch jargon maar gewoon in Jip en Janneke taal het probleem oplossen. Aanrader!

Robert, Nederland

Slimme oplossingen voor
apparaten mensen

Persoonlijke aandacht

Geen chatbots, maar echte mensen. Geen dossier, maar persoonlijke aandacht voor jouw probleem of vraag.

Door echte experts

Verstand van zaken en echte experts die jou helpen bij je digitale uitdagingen.

In begrijpelijke taal

Een antwoord op elke vraag die je ons stelt. En geen techtalk maar begrijpelijke taal.

Al vanaf € 17,50 per kwartier

Onze tarieven

Al vanaf € 17,50 per kwartier

Iedereen kan gebruik maken van onze diensten, zonder een abonnement of andere verborgen kosten. Maar als je vaker van onze diensten gebruik wilt maken, dan loont het om Nerds Member te worden. Je krijgt dan niet alleen korting op onze services, maar ook gratis pro-actieve ondersteuning en toegang tot vele extra's.

Expert aan Huis
Standaard
Mac Expert aan Huis
€ 17,50 / 15 min
€ 25,00 / 15 min
Voorrijkosten
€ 50,00 *
€ 60,00 *
Gerelateerde services
€ 69,00
€ 99,00
Gratis *
€ 39,00
Gratis *
€ 29,00

Nerds heeft de beste ondersteuning op locatie

Professionele hulp

Onze Nerds weten wat ze doen. Elke installatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd. En onze uitleg is in begrijpelijke taal.

Waar en wanneer je wilt

Telefonische begeleiding of toch liever installatie bij jou op locatie? Geen probleem. We helpen je op de manier die voor jou het beste werkt.

Door heel Nederland

Van Maastricht tot Groningen en van Texel tot Terneuzen. Wij komen overal.

Meer voor je Mac

We hebben oplossingen voor al je wensen met de Mac. Vanaf het moment van aankoop tot reparatie. Bij ons is je Mac altijd in goede handen.

Mac Helpdesk Mac Helpdesk
Security Check Security Check
Mac Check Mac Check
Mac Installatieservice Mac Installatieservice
Wi-Fi & Internet Check Wi-Fi & Internet Check
Mac Expert aan Huis Mac Expert aan Huis
Ontdek alle Nerds diensten
Meer voor je Mac

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor mijn bezoek aan huis?

Ten eerste is het fijn als je aanwezig en beschikbaar bent voor de expert als er vragen zijn. Zorg er daarnaast voor dat je op de hoogte van het wachtwoord van je wifi en andere relevante diensten. Tot slot is het zijn dat de expert overal goed bij kan en de werkplek schoon en stofvrij is.

Wat zijn jullie Corona maatregelen?

We komen alleen als onze experts klachtenvrij zijn en verwachten dat iedereen bij jou thuis ook klachtenvrij is. We wassen onze handen na elke afspraak en dragen een mondkapje.

Mag ik meekijken tijdens de werkzaamheden?

Je mag zeker meekijken tijdens de werkzaamheden, onze expert deelt graag zijn kennis zo lang ons werk efficient kunnen blijven doen.

Bel ons op

088 1337 000

Onze experts brengen gratis je probleem in kaart en geven je een inschatting van hoe we je verder kunnen helpen. Pas als je besluit om verder gebruik te maken van onze diensten betaal je daar onze gebruikelijke tarieven voor.

of

We zijn momenteel helaas gesloten.

Bel me terug op: