Skip to main content
Google Workspace

Google Workspace

Google Workspace

Dit is het meest innovatieve en toegankelijke cloudpakket, met slimme tools om samen te werken en bestanden uit te wisselen. Google Workspace is zeer populair in de media- en creatieve industrie. Het integreert fantastisch met MacOS, Windows, iOS en Android.

Google Workspace
  • 99.99% betrouwbare mail
  • 24/7 back-ups met Google Drive
  • Universele agenda’s
De voordelen van Google Workspace

De voordelen van Google Workspace

Google Workspace biedt jouw bedrijf de ruimte volledig samen te werken in de cloud. Je deelt en bewerkt documenten, spreadsheets en presentaties in Google Drive. Ook werkt je e-mail altijd en heb je opslagruimte voor jaren aan e-mails. Google Workspace voldoet aan belangrijke veiligheidsnormen en heeft meer dan duizend beveiligings- en privacycontroles.

  • Samenwerken in Google Drive
  • Betrouwbare e-mail
  • Uitstekende beveiliging
G Suite als onderdeel van de Nerds werkplek

G Suite als onderdeel van de Nerds werkplek

Jouw digitale wereld moet ervoor zorgen dat je beter en sneller kunt werken. Wij richten dit voor je in, bijvoorbeeld met Google G Suite. Hiermee is het ontzettend makkelijk en veilig om samen te werken en bestanden te delen.

Onze Quick-Scan: weten waar je aan toe bent

Onze Quick-Scan: weten waar je aan toe bent

Veel ondernemers die wij spreken, hebben last van een wildgroei aan digitale oplossingen. Ze betalen voor te veel diensten die elkaar overlappen, waardoor het werken zelf steeds langzamer gaat. 

Onze Quick-Scan laat snel zien hoe jouw digitale wereld eruit ziet. We geven een advies met concrete oplossingen, die perfect aansluiten op jouw wensen als ondernemer.

Windows & Mac Verhuisservice

Windows & Mac Verhuisservice

Maak een vliegende start met je nieuwe Mac of Windows device. Betaal eenmalig €39 of ontvang dit gratis bij een Nerds membership.

  • Al je data volledig overgezet
  • Alles voor je ingesteld

Stap vandaag nog over op G Suite

Werk samen in de cloud.

Stap vandaag nog over op G Suite

Bel ons op

088 1337 000

Onze experts brengen gratis je probleem in kaart en geven je een inschatting van hoe we je verder kunnen helpen. Pas als je besluit om verder gebruik te maken van onze diensten betaal je daar onze gebruikelijke tarieven voor.

of

We zijn momenteel helaas gesloten.

Bel me terug op: