Resources
Over Nerds

Over Nerds Home.

Ontdek ons verhaal, onze missie en onze waarden. Nerds helpt sinds 2019 particulieren, het MKB en de grootste bedrijven van Nederland met geweldige tech support.
Nerds Over Ons Team 5 medewerkers

Hoe Nerds Home mensen helpt in de digitale wereld.

De digitale wereld verandert snel.

In 2010 had een gemiddeld Nederlands huishouden slechts 1 apparaat dat was verbonden met het internet. In 2022 is dit aantal al opgelopen tot 7 en het worden er steeds meer. In een ideale wereld werken al deze apparaten naadloos met elkaar samen. In de werkelijkheid is dat best lastig, aangezien er elk jaar talloze nieuwe producten op de markt verschijnen waardoor er steeds meer problemen ontstaan tussen verschillende versies van (oude en nieuwe) apparaten.

1 apparaat verbonden met internet.

Aantal apparaten per huishouden in 2010.

> 7 connected devices.

Aantal apparaten per huishouden in 2022.

Hulp door fabrikanten is beperkt.

Veel gebruikers kloppen aan bij de fabrikant van een slim apparaat, of de leverancier zoals een (online) winkel om hulp te bieden, maar helaas wordt hier vaak geen ondersteuning te bieden. Als fabrikanten al technische ondersteuning aanbieden, dan is de hulp vaak beperkt tot antwoord op hele simpele vragen via een kennisbank. En winkeliers zitten al helemaal niet te wachten op vragen.

Zodra het gaat over het samenwerken van verschillende apparaten is hulp vanuit fabrikanten ver te zoeken. Bij problemen met de verbinding wordt al snel gewezen naar een internetprovider of een andere partij.

Daarom zoeken velen hun toevlucht tot de slimme buurjongen of dat technisch begaafde familielid, die echter niet altijd paraat staan of voor sommige problemen geen oplossing weten.

Nerds biedt de oplossing.

Bij Nerds geloven we dat iedereen toegang verdient tot begrijpelijke en toegankelijke ondersteuning voor al hun digitale apparatuur. Ons team, met expertise in meer dan 50 verschillende domeinen, staat dagelijks klaar om jou op afstand te assisteren met elke digitale uitdaging - van niet werkende apparaten tot het optimaliseren van de samenwerking tussen jouw devices. Ontdek hoe eenvoudige en effectieve ondersteuning je digitale leven kan verbeteren. Wij zijn hier om je te helpen, wanneer het jou uitkomt.

Onze visie.

Geweldige tech support toegankelijk maken, overal en voor iedereen.

Gerealiseerd door een dynamisch team, direct vanuit de Domstad.

Lars
Founder
Michel
Founder
Paul
Operations
Max
Operations
Max
Operations
Arin
Development
Max
Operations
Koen
Finance
Max
Operations
Peter
Operations
> 25 Nerds
Nerds

Kom jij ons team versterken?

Neem dan vrijblijvend contact met op met een van onze adviseurs.
Bekijk vacatures

Neem contact met ons op.

Onze Nerds hebben veel ervaring met technologie en zijn buitengewoon digitaal bekwaam. Voor elk probleem vinden wij een oplossing.

Contact met klantenservice.

We beantwoorden de meeste vragen dezelfde werkdag.

Bezoek ons in Utrecht.

We beantwoorden de meeste vragen dezelfde werkdag.

Neem telefonisch contact op.

Dan helpt onze Nerd je verder om in contact te komen met het juiste team.