Nerds Check & Onderhoudsbeurt

Nerds Computer Check & Onderhoudsbeurt

Voorkomen is beter dan genezen. De Nerds Computer Check is een grote onderhoudsbeurt die zorgt dat je computer in goede conditie blijft.
Aan de slag

Waarom je kiest voor een Check & Onderhoud

Waarom je kiest voor een onderhoudsbeurt door Nerds.

Haal het maximale uit jouw computer en weet zeker dat je deze veilig kan gebruiken.

Een complete onderhoudsbeurt.

Een computer verzamelt veel onnodige rommel tijdens het gebruik. Wij zorgen ervoor dat hij weer tiptop in orde is.

Vol met verbeteringen.

We lopen jouw apparaat na op meer dan 37 punten, maar daar houdt het niet mee op. Als wij andere opties tot verbetering zien, dan geven we jou direct een passend advies.

Veilig en op afstand uitgevoerd.

Wij vertrouwen op de techniek van TeamViewer. Je kunt hierdoor altijd meekijken en zien wat we voor je doen. Tijdens de onderhoudsbeurt voorzien we je ook van uitleg en advies.

Nerds Helpdesk Tarieven

Ga meteen aan de slag.

Je bent slechts 2 minuten verwijderd van hulp door Nerds.
Direct hulp aanvragen

Meer dan 65.000 klanten gingen je naar tevredenheid voor.

Met een gemiddelde beoordeling van 9.4 behoort Nerds tot de best beoordeelde hulp voor particulieren en kleine bedrijven.
super geholpen altijd. Snel contact en heel deskundig!! een aanrader als je met een digitaal probleem zit.
Henny van Rooij
Altijd correct, effectief, een heldere analyse en vakkundige reparatie, daarnaast, zoals vandaag, een zuiver advies, voor mogelijk verbetering in hard ware. Dat volg ik graag op.
Consumer
Zoals altijd weer top service! Ze luisteren goed, analyseren snel het probleem en ook deze keer konden ze het weer oplossen!
Anne-Mieke van den Hoeven
Goed geholpen met externe harde schijf die is gecrasht. Geen oplossing mar wel duidelijk waar het probleem zit en verwezen naar iemand die wellicht de harde schijf kan herstellen. Geen poespas, heldere taal.
R. Kamphuis
Wat een geweldige service! 's Morgens gebeld, 's middags een deskundig servicegesprek. Inclusief afwegingen wel of niet onderdelen vervangen. En tips voor een latere aanschaf van een nieuwe Mac. We zijn een hoop wijzer geworden.
Kerstin van Tiggelen
Heel erg snel geholpen door Roger vandaag, een persoon die heel veel kennis heeft over de MAC computer en heel erg prettig over komt. Niets dan lof ! TOP voor NERDS
Freddy Wolf
super goede hulp, zelfs met hun ogen dicht weten deze Nerds wat ze (moeten) doen. ik ben al 10 jaar klant en altijd snel en goed geholpen.
Trienette Struik
De Computernerds zijn een aanrader. Ik ben tot op heden altijd adequaat en tot grote tevredenheid geholpen. En de mensen zijn nog supervriendelijk ook. Helaas moet ik vaak wel lang wachten als ik bel, maar het fijne is dat, als het wachten je te lang duurt, je het gesprek kunt beëindigen. De nerds bellen je dan terug!
Annelies Zijp
Echt zulke fijne support. Vriendelijk, behulpzaam, en een MacBook air probleem waar ik al maanden mee zat zo opgelost. Raadt deze service hoog aan!
Alexandra Korijn

De beste hulp voor al je digitale uitdagingen.

Heb je een vraag of een probleem met je computer, tablet of smartphone? Wij helpen je verder. Vaak hebben wij het binnen 1 kwartier al opgelost.

Onafhankelijk advies.

Wij zijn niet gebonden aan leveranciers van producten of diensten. Daarom geven wij je altijd het beste advies.

Hulp door échte experts.

Onze specialisten hebben écht verstand van zaken, waardoor wij je snel en deskundig kunnen helpen met al je vragen en problemen.

Geen verborgen kosten.

Je betaalt alleen voor de tijd dat we bezig zijn met het oplossen van jouw vraag of probleem. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras.

Zeer hoog beoordeeld.

Meer dan 100.000 klanten hebben onze dienstverlening beoordeeld met een 9.4.  Probeer Nerds en ontdek zelf waarom!
Direct hulp aanvragen

Een eerlijke prijs voor een dienst die je verwachting overtreft.

Geen verborgen kosten. Je betaalt bij ons alleen voor de geweldige ondersteuning door een van onze Nerds.

Geen verborgen kosten.

Je betaalt nooit in de wachtrij, er is geen verplicht abonnement, we verkopen je geen onnodige nieuwe apparatuur en er zijn geen verborgen kosten.

Betaal achteraf met iDEAL of credit card.

Nadat onze Nerd je geholpen heeft heb je 2 weken de tijd om te betalen met iDEAL, credit card of Apple Pay.

Krijg 10% korting met Nerds Plus.

Ben je van plan om vaker gebruik te maken van Nerds? Kies dan voor Nerds Plus voor aanvullende voordelen én korting.

Nerds Helpdesk Tarieven
Direct hulp aanvragen

Krijg 10% korting met Nerds Plus.

Ben je van plan om vaker gebruik te maken van onze diensten? Ontdek waarom bijna 80% van onze klanten voor Nerds Plus kiest.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!
Ik heb een belafspraak gemaakt, hoe kan ik deze verzetten?
Wij sturen je op het opgegeven mailadres een bevestiging van de belafspraak. Zo zie je precies in welk tijdvak je door ons gebeld gaat worden. Komt het niet uit? Via de knop in de mail kun je je afspraak zelf gemakkelijk verzetten of annuleren. Je mag dan zelf een nieuw tijdvak kiezen!
Ik betaal maandelijks voor een periodieke computer onderhoudsbeurt, hoe werkt dit?
Bij jouw add-on zit jaarlijks één gratis onderhoudsbeurt inbegrepen. Dit noemen wij ook weleens de Mac Check. Je kunt deze zelf aanvragen en inplannen via de pagina op onze website. De eerste aanvraag per 12 maanden is hiermee helemaal gratis. Voor alle opvolgende aanvragen in hetzelfde jaar betaal je het Nerds Plus kortingstarief. Sluit je jouw onderhoudsbeurt add-on af op 12 juni? Dan kun je vanaf 12 juni in het volgende jaar jouw volgende gratis onderhoudsbeurt inplannen, ongeacht op welke datum de eerste onderhoudsbeurt heeft plaatsgevonden.
Hoe werkt het betaalproces?
Voor ieder verzoek maken wij een apart ticket aan. De tijd die wij aan jouw verzoek besteden wordt automatisch gekoppeld aan dat ticket. Dit wordt per kwartier berekend. Bij het afronden van een ticket krijg je automatisch per mail een betaalverzoek toegestuurd. Deze kun je in de online betaalomgeving gemakkelijk voldoen. Ben je een Nerds Plus lid? Dan wordt jouw korting automatisch verrekend.
Kan ik er later ook nog voor kiezen om Nerds Plus af te nemen?
Natuurlijk! Na ieder verzoek krijg je een betaalverzoek per mail toegestuurd. Bij iedere betaling kun je er direct voor kiezen om Nerds Plus member te worden. Hermee wordt de korting ook automatisch op die factuur toegepast.
Nerds team 3 naast elkaar

Heb je nog een vraag over onze dienstverlening?

Neem dan vrijblijvend contact met op met een van onze adviseurs.
Contact met een adviseur