Scroll en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Lars van Nerds.nl

Nu beschikbaar

Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Stel direct je vraag via deze chat.
Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Bel direct via de groene knop in de linker bovenhoek, of stel je vraag via deze chat.
Hallo! Waar kunnen wij jou vandaag bij helpen?

Een sneller en veiliger WiFi netwerk

Wat houdt een wifi optimalisatie in?

Erger jij je ook groen en geel aan je draadloze netwerk thuis? Moet je lang wachten op het laden van pagina’s? Kijk je Netflix met haperingen? Nodig ons dan thuis uit voor een Wi-Fi optimalisatie!

Dat je draadloos het internet op kunt is natuurlijk ideaal. Zonder de wirwar van kabels kun je op vrijwel elk apparaat internetten, video-bellen met je familie via FaceTime / Skype of je TV kijken via Netflix of Uitzending Gemist. Bovenstaande ontwikkelingen zorgen er voor dat er meer en meer draadloze apparaten zijn, ze op meer plekken gebruikt worden en dat ze ook steeds intensiever gebruikt worden. Bovendien doet je buurman wellicht hetzelfde. Dat terwijl de apparatuur die het mogelijk maakt om draadloos op internet te gaan de ontwikkelingen niet kan bijbenen of niet correct is ingesteld. Dat kan verschillende oorzaken hebben.

Inbegrepen in onze oplossing
  • Inventarisatie van de bestaande situatie
  • 1x UniFi1x UniFi© AP toegangspunt plaatsen en configureren
  • Uitfaseren van oude Wi-Fi infrastructuur
  • Testen, apparaten aanmelden en opleveren
Korting én pro-actieve support voor Nerds.nl Members

Met het Nerds.nl Membership bespaar je niet alleen op het onderhouden van je computer, tablet en telefoon, maar zorgen de slimme diensten van Nerds.nl er voor dat problemen kunnen worden voorkomen voordat je niet meer verder kunt werken.

Word Nerds.nl Member

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een vraag stellen over andere producten?
Natuurlijk, we zijn slimme jongens en gebruiken in het dagelijks leven heel veel producten in combinatie met de Mac. Er is een grote kans dat we ervaring hebben met jouw specifieke combinatie. Merken als Synology, Sonos, Cisco, Netgear, HP enz zijn ons niet onbekend. Wil je het zeker weten dat we je kunnen helpen? Neem dan even contact op via het contactformulier en we maken een inschatting.
Hoe werkt het meekijken op afstand met de ondersteuningsplugin?
Heel eenvoudig. We kunnen met je meekijken op Mac’s of Windows PC’s met behulp van onze ondersteuningsplugin. Deze kun je rechts bovenaan deze website downloaden. Op het moment dat je de plugin opent zie je een ID nummer en een wachtwoord. Met deze combinatie kunnen wij éénmalig met je meekijken en eventueel de computer overnemen. Je houdt ten aller tijden zelf de controle over je computer.
Wordt mijn probleem gegarandeerd opgelost?
Uiteraard doen we er met ons hele team alles aan om je probleem te verhelpen, maar soms zijn er factoren waar wij geen invloed op hebben, zoals een compatibiliteitsprobleem of defecte hardware. We zullen je in dat geval wel voorzien van het best mogelijke advies.

Bereken de voorrijkosten

Wij rekenen €60,- voorrijkosten als u binnen een straal van 100 kilometer van Utrecht woont. Woont u verder? Dan rekenen wij €1 per extra kilometer.

De voorrijkosten bedragen:

Wat onze klanten zeggen