Scroll en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Eén van de Nerds

Nu beschikbaar

Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Stel direct je vraag via deze chat.
Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Bel direct via de groene knop in de linker bovenhoek, of stel je vraag via deze chat.
Hallo! Waar kunnen wij jou vandaag bij helpen?

Mac wissen voor verkoop

Heb je een Apple vraag? Bel Nerds.nl

Bel 0800 - 0807 Download Nerds plugin
Gemiddeld wordt dit probleem in 14 minuten opgelost.

Wat doe je met je oude Mac, als je de nieuwe reeds in gebruik hebt? Geef je 'm bijvoorbeeld aan een familielid of verkoop je de Mac tweedehands op Marktplaats?

Het is dan wel zo prettig dat je ervoor zorgt dat de nieuwe gebruiker niet meer bij jou gegevens kan. Daarvoor moet de Mac (veilig) gewist worden.

Start hiervoor de Mac in de zogenaamde 'macOS Recovery' en gebruik het 'Schijfhulpprogramma' om de Macintosh HD te wissen. Optioneel kun je 'veilig' wissen om ervoor te zorgen dat de gegevens op een later moment niet te herstellen zijn.

Als de schijf eenmaal gewist is dan is het zaak macOS opnieuw te installeren. Na deze installatie begint de zogenaamde configuratie-assistent. In de eerste stap van de configuratie-assistent kun je de Mac uitzetten door CMD-Q in te drukken. Wanneer de nieuwe eigenaar de Mac inschakelt begeleidt de configuratie-assistent de configuratie.

Zo lossen we je probleem samen op

1. Bel de Nerds
Bel 0800-0807 en en betaal pas als je een Nerd aan de lijn hebt. €1 per minuut en maximaal €19 per probleem.
2. Wij kijken mee
Via de Nerds plugin kijken we op afstand mee op jouw scherm en telefonisch helpen we je verder.
3. Probleem opgelost
In gemiddeld 8 minuten lossen wij elk probleem op. Je betaalt pas achteraf wanneer je naar tevredenheid geholpen bent.
Bel 0800 - 0807

Populaire diensten

Over Nerds.nl

Nerds.nl is sinds 2009 de grootste onafhankelijke helpdesk voor Apple gebruikers in Nederland. We zitten voor je klaar om je vragen snel en objectief te beantwoorden. Het stopt niet bij Apple. Heb je vragen over software van andere fabrikanten, of non-Apple hardware? Geen probleem! Ook daarvoor kun je bij ons terecht.