Scroll en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Eén van de Nerds

Nu beschikbaar

Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Stel direct je vraag via deze chat.
Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Bel direct via de groene knop in de linker bovenhoek, of stel je vraag via deze chat.
Hallo! Waar kunnen wij jou vandaag bij helpen?

Mac start niet op

Heb je een Apple vraag? Bel Nerds.nl

Bel 0800 - 0807 Download Nerds plugin
Gemiddeld wordt dit probleem in 18 minuten opgelost.

Niets is zo vervelend als dat je lieftallige Mac niet meer opstart. Zie je alleen een zwart of een wit scherm? Of zie je een icoon in de vorm van een mapje met een vraagteken of een verbodsbord? Of blijft de laadbalk onder het Apple logo hangen? Dit alles zijn de symptomen voor een Mac die niet of traag opstart.

Het is belangrijk om er achter te komen of dat het probleem aan de software ligt, of aan de Mac zelf. Zit het probleem namelijk in de software of het besturingssysteem, dan kunnen we het mogelijk verhelpen zonder dat er kosten voor een reparatie gemaakt worden, of je de Mac voor een langere periode moet inleveren.

Er zijn een aantal stappen die we kunnen nemen in dit specifieke geval, zoals een NVRAM of SMC reset, of het opstarten in de veilige modus. Ook kunnen we proberen om de software opnieuw te installeren. Grote kans dat je dan weer volop van je Mac gebruikt kunt maken.

Zo lossen we je probleem samen op

1. Bel de Nerds
Bel 0800-0807 en en betaal pas als je een Nerd aan de lijn hebt. €1 per minuut en maximaal €19 per probleem.
2. Wij kijken mee
Via de Nerds plugin kijken we op afstand mee op jouw scherm en telefonisch helpen we je verder.
3. Probleem opgelost
In gemiddeld 8 minuten lossen wij elk probleem op. Je betaalt pas achteraf wanneer je naar tevredenheid geholpen bent.
Bel 0800 - 0807

Populaire diensten

Over Nerds.nl

Nerds.nl is sinds 2009 de grootste onafhankelijke helpdesk voor Apple gebruikers in Nederland. We zitten voor je klaar om je vragen snel en objectief te beantwoorden. Het stopt niet bij Apple. Heb je vragen over software van andere fabrikanten, of non-Apple hardware? Geen probleem! Ook daarvoor kun je bij ons terecht.