Scroll en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Lars van Nerds.nl

Nu beschikbaar

Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Stel direct je vraag via deze chat.
Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Bel direct via de groene knop in de linker bovenhoek, of stel je vraag via deze chat.
Hallo! Waar kunnen wij jou vandaag bij helpen?
Opgelost in gemiddeld 18 minuten.
Mac start niet op

Niets is zo vervelend als dat je lieftallige Mac niet meer opstart. Zie je alleen een zwart of een wit scherm? Of zie je een icoon in de vorm van een mapje met een vraagteken of een verbodsbord? Of blijft de laadbalk onder het Apple logo hangen? Dit alles zijn de symptomen voor een Mac die niet of traag opstart.

Het is belangrijk om er achter te komen of dat het probleem aan de software ligt, of aan de Mac zelf. Zit het probleem namelijk in de software of het besturingssysteem, dan kunnen we het mogelijk verhelpen zonder dat er kosten voor een reparatie gemaakt worden, of je de Mac voor een langere periode moet inleveren.

Er zijn een aantal stappen die we kunnen nemen in dit specifieke geval, zoals een NVRAM of SMC reset, of het opstarten in de veilige modus. Ook kunnen we proberen om de software opnieuw te installeren. Grote kans dat je dan weer volop van je Mac gebruikt kunt maken.

Nerds.nl is slimme hulp voor al je slimme apparaten.

Nerds.nl is de grootste onafhankelijke helpdesk van Nederland. Voor particulieren en bedrijven. Na 58.000 tevreden klanten te hebben geholpen zijn er maar weinig problemen die we niet kunnen oplossen. Bel ons direct voor hulp op afstand, of plan een afspraak waar jij dat wilt, en voor je het weet kun je weer aan het werk.

Wil je meer te weten komen? Bel met 088 - 1337 000 of lees meer over hulp op afstand of hulp aan huis.

Lees meer

Zo lossen we je probleem samen op

1. Bel de Nerds
Bel 088 - 1337 000 en en betaal pas als je een Nerd aan de lijn hebt.
2. Wij kijken mee
Via de Nerds plugin kijken we op afstand mee op jouw scherm en telefonisch helpen we je verder.
3. Probleem opgelost
In gemiddeld 8 minuten lossen wij elk probleem op. Je betaalt pas achteraf wanneer je naar tevredenheid geholpen bent.

Zojuist opgelost

Populaire diensten

Wat onze klanten zeggen