Skip to main content

Mac start niet op

Mac start niet op

Start je iMac of MacBook niet meer op, zie je een wit of blauw scherm of een map met vraagteken?  Geen zorgen… Voordat je de Mac uit het raam gooit of bij het oud vuil zet, zijn er nog genoeg opties waar we je bij kunnen helpen om je Mac weer op te laten starten. Wil je direct geholpen worden, dan staan we 5 dagen per week van 9.00 tot 17.00 uur voor je klaar.Bel direct met onze Apple specialisten die je kunnen assisteren bij je Mac die niet opstart.Mocht je een iMac of MacPro hebben die niet opstart is het een pré dat er een bedraad toetsenbord aanwezig is met een USB kabel.Wil je graag dat we bij je langs komen? Maak dan een afspraak op locatie.

Randapparatuur

Aangesloten randapparatuur kan een oorzaak zijn waarom een Mac niet op start. Koppel daarom ook alle randapparatuur zoals externe harde schijven en printers een keer los, en probeer de Mac dan opnieuw aan te zetten.

Harde schijf kapot?

Een harde schijf kan beschadigd of kapot zijn. Afhankelijk van de versie van je Mac zijn er mogelijkheden om dit te controleren, zelfs als je Mac niet op start. Neem contact met ons op om dit te laten controleren. Dit kunnen we op afstand via de telefoon met uw hulp vast stellen.

Software probleem

Verkeerd geïnstalleerde software of een update die mis is gegaan zou ook de oorzaak kunnen zijn dat je Mac niet opstart. Het opstarten van je Mac met de ‘Shift’ knop ingedrukt zet de Mac is een veilige modus. Alle software wat niet perse nodig is om de Mac op te starten zal dan ook niet geladen worden. Dit is dus een goede manier om te testen of het een software probleem is. Mocht de Mac het wel doen in de veilige modus, maar niet normaal opstarten kun je het beste even contact opnemen. We kunnen dan op afstand met je meekijken op de Mac om na te gaan waar het mis gaat en dit direct voor je op te lossen.

Kom je er niet uit?

Bel of chat dan met Nerds. Dan lossen we samen je probleem op.

Bel ons
Start de chat

Bellen en chatten kan vanaf €1,20 per minuut. Bekijk hier onze tarieven.

Bel ons op

088 1337 000

Onze experts brengen gratis je probleem in kaart en geven je een inschatting van hoe we je verder kunnen helpen. Pas als je besluit om verder gebruik te maken van onze diensten betaal je daar onze gebruikelijke tarieven voor.

of

We zijn momenteel helaas gesloten.

Bel me terug op: