Skip to main content

Geen internet op je Mac

Geen internet op je Mac

Heeft je Apple computer geen internet, is je iMac wel verbonden met WiFi maar je kunt geen website’s laden of het lukt niet je MacBook te verbinden met internet? Geen zorgen… Wij leggen je uit wat er mogelijk aan de hand is en helpen je met de oplossing. Wil je direct geholpen worden,  dan staan we 5 dagen per week van 9.00 tot 17.00 uur voor je klaar. Bel direct met onze Apple specialisten die je kunnen assisteren bij je Mac zonder internet. Wil je graag dat we bij je langs komen? Maak dan een afspraak op locatie.

Kan geen verbinding maken met draadloos netwerk.

Wanneer je iMac, MacBook (Pro) of MacPro geen verbinding kan maken met een draadloos netwerk zijn een aantal factoren van belang om te weten: – Weet je zeker dat het wachtwoord klopt? – Kun je geen verbinding maken bij alle draadloze netwerken, of een specifiek draadloos netwerk. Mocht je geen verbinding kunnen maken met een specifiek netwerk zit het probleem mogelijk niet in je Mac, maar in de router of het modem. Zelfs als andere apparaten wel succesvol een draadloze verbinding hebben gemaakt. Wij hebben de mogelijkheid om op afstand met een werkende PC of Mac in uw huis mee te kijken en zo de instellingen van uw router of modem te controleren. Bel direct als je hier last van hebt.

Wel verbinding met WiFi, maar geen internet.

Ben je wel verbonden met met het draadloze netwerk, maar je internet doet het niet, is er mogelijk een DNS probleem of iets mis op je Mac. Door middel van een kleine reset tijdens het opstarten van de Mac, het weg gooien van het netwerk op je Mac en opnieuw toevoegen of de netwerklocatie instellingen opnieuw in te stellen los je mogelijk dit probleem op. Ook hier kunnen we je via de telefoon mee helpen.

Kom je er niet uit?

Bel of chat dan met Nerds. Dan lossen we samen je probleem op.

Bel ons
Start de chat

Bellen en chatten kan vanaf €1,20 per minuut. Bekijk hier onze tarieven.

Bel ons op

088 1337 000

Onze experts brengen gratis je probleem in kaart en geven je een inschatting van hoe we je verder kunnen helpen. Pas als je besluit om verder gebruik te maken van onze diensten betaal je daar onze gebruikelijke tarieven voor.

of

We zijn momenteel helaas gesloten.

Bel me terug op: