Skip to main content

Optimaal leven met je digitale wereld

Bij Nerds houden we van alles wat digitaal is. Vandaar onze naam. Elke dag ervaren we hoe digitale producten en diensten ons leven makkelijker maken. Ze helpen ons sneller werken en slimmer wonen.

Het is frustrerend wanneer iets het dan niet doet. Je mist bijvoorbeeld een deadline of krijgt de lampen niet meer aan. Daar willen we jou bij helpen. Zodat je snel weer aan het werk kunt en alles thuis het gewoon doet.

Optimaal leven met je digitale wereld

Onze oplossingen

Nerds biedt tech support voor mensen. Dit doen we via de telefoon, onze chat en bij je op locatie. Ook houden we je digitale wereld in de gaten, zodat we proactief en sneller problemen voor je op kunnen lossen. 

Hulp op afstand

Hulp op afstand

Bel met onze helpdesk voor vragen over je digitale wereld. We kijken met je mee via je computer, telefoon of tablet totdat alles weer werkt.

Hulp op locatie

Hulp op locatie

Is je probleem wat lastiger? Dan komen onze experts bij je langs om alles weer te laten werken.

De Nerds App

De Nerds App

Via onze app kunnen we op afstand meekijken en zo je probleem oplossen.

Nerds werkt voor jou, niet voor je computer

Nerds werkt voor jou, niet voor je computer

Ons uitgangspunt is dat digitale producten jou moeten helpen je doelen te bereiken. Of je nou meer klanten wilt werven, of Netflix in 4K wilt kijken. Daarom staat bij Nerds de mens centraal en niet de computer. Wel zo prettig als je met ons aan de telefoon zit.

  • Voor al je slimme apparaten & diensten
  • Voor thuis & op het werk
  • Je zit nergens aan vast
We weten heel veel

We weten heel veel

Niemand weet alles, maar door ruim elf jaar ervaring in tech support weten wij wel heel veel. Met deze kennis lossen we jouw problemen snel op. Aan de telefoon nemen we je graag mee door alle stappen die we zetten. Maar we komen ook met alle plezier langs bij jou thuis of op kantoor.

Mocht je nou niet alle details hoeven te weten van je digitale wereld, geen probleem! Dan zorgen we er gewoon voor dat het altijd werkt.

  • 60.000 klanten al succesvol geholpen
  • Beoordeling van 9.3 op Trustpilot
  • Snelle en vakkundige hulp van onze experts

Dit vinden we belangrijk

Gemakkelijk

Je kunt Nerds makkelijk bereiken op de manier die voor jou het prettigst is. We kunnen alles via de telefoon regelen, kijken mee via onze app of komen fysiek langs. Onze service is waar en wanneer jij dat wilt.

Persoonlijk

Wij willen jou beter leren kennen. Zo kunnen we voor jou de juiste oplossingen vinden en onze service op maat maken. Dat kunnen we namelijk het best als we weten wat jij belangrijk vindt.

Deskundig

Om digitale problemen op te lossen, moet je op de hoogte zijn van alle ins en outs. En dat zijn we. Door pure interesse en jarenlange ervaring kennen we de digitale wereld als geen ander. We heten niet voor niets Nerds.

Laat je digitale wereld werken

Start de chat, dan lossen we samen je problemen op.

Laat je digitale wereld werken