Skip to main content

Waarom Microsoft OneDrive de oplossing is voor jouw bedrijf

Waarom Microsoft OneDrive de oplossing is voor jouw bedrijf

OneDrive

OneDrive is de dienst van Microsoft 365 die bestandsdeling mogelijk maakt. Gebruikers kunnen hun bestanden via het internet in de cloud opslaan, waardoor ze op verschillende apparaten bekeken en bewerkt kunnen worden.

Met OneDrive kun je makkelijk samenwerken, bijvoorbeeld door het delen van bestanden met je collega’s. Ook ben je nooit meer je bestanden kwijt, omdat er automatische backups worden gemaakt en oude versies worden opgeslagen. Je kunt door OneDrive overal aan je bestanden werken, omdat het programma integreert met je telefoon, tablet of computer.

Microsoft 365

OneDrive is dus een onderdeel van Microsoft 365. Dit is het cloudpakket van Microsoft dat bestaat uit verschillende diensten. Het is de beste oplossing voor zakelijke gebruikers, omdat het samenwerken en communiceren makkelijker, veiliger en betrouwbaarder maakt. Je kunt bijvoorbeeld bestanden en agenda’s delen, of chatten en videobellen.

OneDrive kan goed onderling samenwerken met andere 365 programma’s, zoals Teams, Word, Powerpoint en Excel.  Voor meer informatie over Microsoft 365, klik hier


De vijf grootste voordelen van OneDrive

OneDrive (en daarbij Microsoft 365) kunnen een
goede toevoeging zijn voor jouw bedrijf. De applicatie heeft vele voordelen die ervoor zorgen dat jij en jouw collega’s slimmer en sneller kunnen werken. We zullen nu een paar van deze voordelen uitlichten.

  • Zeer snelle synchronisatie 

  • Handige integratie met Microsoft 365 (Word, Excel, Powerpoint, Teams)

  • Gemakkelijk delen van bestanden (met collega’s, klanten, partners

  • Gemakkelijk samenwerken (tegelijkertijd in Word, Excel en Powerpoint bestanden)

  • Geschikt voor elk apparaat en besturingssysteem (macOS, Windows, Android, iOS)

Maar dit zijn niet de enige voordelen van Microsoft OneDrive. De applicatie kan nog veel meer voor je betekenen. Het heeft bijvoorbeeld een goede webapp die diverse bestanden  en programma’s ondersteunt, waaronder Office Online. Ook krijg je altijd 1TB aan opslagruimte en synchroniseert OneDrive sneller dan Google Drive. 

Voor je bestanden zijn er ook meer opties. Zo krijg je meer mogelijkheden bij het delen van bestanden, zoals een vervaldatum en betere beveiliging. Ook is er een overzicht van de bestanden die je hebt gedeeld. Ten slotte kun je online previews bekijken van heel wat bestandstypes.

Nerds

Nerds maakt Microsoft 365 & OneDrive toegankelijk voor de kleine(re) ondernemer. Wij helpen jou bij het opzetten van je 365 omgeving, zodat je er alles uit kunt halen, maar niet betaalt voor dingen die je niet gebruikt. 

Wij helpen onze Members kosteloos bij het verhuizen naar Microsoft 365. We verhuizen je e-mail, contacten, agenda’s en bestanden. Bovendien ontvangen alle medewerkers van ons een installatiehulp. Nerds pakt door en daarom is jouw 365 omgeving binnen een week online. En hiervoor hoef je nooit offline te gaan. Bovendien krijg je als Nerds Member Microsoft 365 voor de laagste prijs van Nederland. Maar, je hoeft niet per se member te zijn om een 365 omgeving te krijgen. Iedereen kan gebruik maken van onze laagdrempelige diensten. 

Onze Nerds staan altijd voor je klaar. Als je tijdens het gebruik van 365 of OneDrive tegen problemen aanloopt, lossen wij dit voor je op. Wij helpen je waar en wanneer je dat wilt. 

Ben jij geïnteresseerd in Microsoft 365 en OneDrive? Plan een gratis adviesgesprek in met een van onze Nerds om te kijken wat het voor jou en je onderneming kunnen betekenen. Wil je eerst nog meer informatie? Neem een kijkje op onze site.

 

Kom je er niet uit?

Bel of chat dan met Nerds. Dan lossen we samen je probleem op.

Bel ons
Start de chat

Bellen en chatten kan vanaf €1,20 per minuut. Bekijk hier onze tarieven.

Bel ons op

088 1337 000

Onze experts brengen gratis je probleem in kaart en geven je een inschatting van hoe we je verder kunnen helpen. Pas als je besluit om verder gebruik te maken van onze diensten betaal je daar onze gebruikelijke tarieven voor.

of

We zijn momenteel helaas gesloten.

Bel me terug op: