Skip to main content

Waarom e-mail van Microsoft 365 de beste keuze is voor jouw bedrijf

Wat Microsoft Outlook kan betekenen voor jouw bedrijf

Wat is Microsoft Exchange Online?

Microsoft Exchange Online is de achterliggende dienst voor je e-mail. Microsoft Exchange Online is 24/7 bereikbaar om jouw e-mail in ontvangst te nemen, die je zodra je je Mail applicatie opent opgehaald kan worden. Je kunt Exchange Online beschouwen als het postkantoor waar je je e-mail kunt ophalen.

Wat is Microsoft Outlook?

Microsoft Outlook is de app waarmee je je e-mail, contactpersonen en agenda’s kunt weergeven. Je kunt op je smartphone, tablet, computer de app installeren om toegang te krijgen tot je e-mail, maar je bent niet verplicht om Outlook te gebruiken om te kunnen mailen met Microsoft 365. Net als dat je voor je internet gebruik kunt maken van Firefox, Chrome, Edge en/of Safari, staat het je voor e-mail vrij om gebruik te maken van Outlook of bijvoorbeeld Apple Mail of Mozilla Thunderbird.

De zes grootste voordelen van Outlook

Microsoft 365 heeft vele voordelen die ervoor zorgen dat jij en jouw collega’s slimmer en sneller kunnen werken. We zullen nu een paar van deze voordelen uitlichten.

 1. Betrouwbaarheid.
  Het belangrijkste is dat e-mail van Microsoft 365 ontzettend betrouwbaar is. Hierdoor krijg je geen problemen met ongeldige certificaten en mails die niet worden verstuurd of in de spam belanden. Je mail staat op al je apparaten en werkt altijd.

 2. Voldoende opslagruimte.
  Microsoft 365 biedt veel opslagruimte. Hierdoor hoef je je mails niet te verwijderen of te archiveren, want er is altijd voldoende plek om alles te bewaren.

 3. Makkelijk mailboxen uitwisselen met andere gebruikers.
  Met Microsoft 365 kun je voor meerdere personen een account maken. Hierdoor kunnen ze met hun eigen account inloggen op een gedeelde mailbox. Zo hoef je voor deze gedeelde mailbox geen wachtwoorden uit te wisselen, maar kan iedereen er zelf bij. 

 4. Eenvoudig synchroniseren.
  Met Microsoft 365 kun je eenvoudig je e-mail, agenda en contacten synchroniseren. Dit kan op elk besturingssysteem en al je apparaten. Vaak is dit niet mogelijk bij kleinere hostingproviders. Outlook zorgt er dus voor dat alles binnen je handbereik is, wel zo makkelijk voor jou.

 5. Veiligheid.
  Outlook is een erg veilige dienst voor e-mails. De spamfilter is ontzettend geavanceerd. Bovendien kun je met een Microsoft account gebruik maken van tweestapsverificatie om je account te beschermen. Voor Office 365 abonnees is er zelfs extra beveiliging, die alle links en bijlagen in je mails controleert op malware en phishing.

 6. Integratie met andere Microsoft Apps.
  Outlook kan makkelijk worden geïntegreerd met de andere programma’s van Microsoft. In Outlook zelf kunnen de programma’s geopend worden, maar je kunt ze ook nog op andere manieren invoegen.

 7. Makkelijk te gebruiken.
  De e-maildienst is erg makkelijk te downloaden en te gebruiken. Het uiterlijk van Outlook is modern en overzichtelijk. Hierdoor zijn de functies makkelijk te begrijpen en te gebruiken. 

 8. Geschikt voor elk apparaat en besturingssysteem.
  Outlook is op zowel Apple- als Windows apparaten te gebruiken. De app is beschikbaar voor Windows, MacOS, Android en iOS. Hierdoor ben je altijd en overal bereikbaar.

 

Nerds

Nerds maakt Microsoft 365 & Outlook toegankelijk voor de kleine(re) ondernemer. Wij helpen jou bij het opzetten van je 365 omgeving, zodat je er alles uit kunt halen, maar niet betaalt voor dingen die je niet gebruikt. 

Wij helpen onze Members kosteloos bij het verhuizen naar Microsoft 365. We verhuizen je e-mail, contacten, agenda’s en bestanden. Bovendien ontvangen alle medewerkers van ons een installatiehulp. Nerds pakt door en daarom is jouw 365 omgeving binnen een week online. En hiervoor hoef je nooit offline te gaan. Bovendien krijg je als Nerds Member Microsoft 365 voor de laagste prijs van Nederland.  Maar, je hoeft niet per se member te zijn om een 365 omgeving te krijgen. Iedereen kan gebruik maken van onze laagdrempelige diensten. 

Onze Nerds staan altijd voor je klaar. Als je tijdens het gebruik van 365 of Outlook tegen problemen aanloopt, lossen wij dit voor je op. Wij helpen je waar en wanneer je dat wilt. 

Ben jij geïnteresseerd in Microsoft 365 en Outlook? Plan een gratis adviesgesprek in met een van onze Nerds om te kijken wat het voor jou en je onderneming kunnen betekenen. Wil je eerst nog meer informatie? Neem een kijkje op onze site

 

 

Kom je er niet uit?

Bel of chat dan met Nerds. Dan lossen we samen je probleem op.

Bel ons
Start de chat

Bellen en chatten kan vanaf €1,20 per minuut. Bekijk hier onze tarieven.

Bel ons op

088 1337 000

Onze experts brengen gratis je probleem in kaart en geven je een inschatting van hoe we je verder kunnen helpen. Pas als je besluit om verder gebruik te maken van onze diensten betaal je daar onze gebruikelijke tarieven voor.

of

We zijn momenteel helaas gesloten.

Bel me terug op: