Scroll en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Lars van Nerds.nl

Nu beschikbaar

Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Stel direct je vraag via deze chat.
Ontdek hoe de Nerds je verder kunnen helpen. Bel direct via de groene knop in de linker bovenhoek, of stel je vraag via deze chat.
Hallo! Waar kunnen wij jou vandaag bij helpen?
Gewoon bij jou thuis.

Nodig ons uit op locatie om je te helpen met al je Apple apparatuur, hardnekkige problemen en ingewikkelde instellingen. Dan beantwoorden we meteen al je brandende vragen. Wel zo handig én leerzaam.

Voordelen van hulp aan huis
Persoonlijke hulp
Plan zelf een afspraak
Betaal achteraf
€19 per kwartier
Onze tarieven
Ondersteuning op locatie, per kwartier €19,-
Voorrijkosten onder 100 km, eenmalig €59,-
Voorrijkosten boven 100 km, per kilometer €1,-
Gerelateerde Nerds.nl diensten

Nerds.nl biedt hulp waar en wanneer je dat wilt. Meer weten over hoe wij je verder kunnen helpen? Bekijk dan ook eens de volgende diensten.

Hulp Op Afstand
Onderhoudsbeurt
WiFi Optimalisatie
Uw aanvraag was succesvol
Kies datum & tijd
Contactgegevens


Er is iets mis gegaan!

Vorige Volgende Verzenden

Populaire diensten

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een vraag stellen over andere producten?
Natuurlijk, we zijn slimme jongens en gebruiken in het dagelijks leven heel veel producten in combinatie met de Mac. Er is een grote kans dat we ervaring hebben met jouw specifieke combinatie. Merken als Synology, Sonos, Cisco, Netgear, HP enz zijn ons niet onbekend. Wil je het zeker weten dat we je kunnen helpen? Neem dan even contact op via het contactformulier en we maken een inschatting.
Hoe werkt het meekijken op afstand met de ondersteuningsplugin?
Heel eenvoudig. We kunnen met je meekijken op Mac’s of Windows PC’s met behulp van onze ondersteuningsplugin. Deze kun je rechts bovenaan deze website downloaden. Op het moment dat je de plugin opent zie je een ID nummer en een wachtwoord. Met deze combinatie kunnen wij éénmalig met je meekijken en eventueel de computer overnemen. Je houdt ten aller tijden zelf de controle over je computer.
Wordt mijn probleem gegarandeerd opgelost?
Uiteraard doen we er met ons hele team alles aan om je probleem te verhelpen, maar soms zijn er factoren waar wij geen invloed op hebben, zoals een compatibiliteitsprobleem of defecte hardware. We zullen je in dat geval wel voorzien van het best mogelijke advies.

Bereken de voorrijkosten

Wij rekenen €60,- voorrijkosten als u binnen een straal van 100 kilometer van Utrecht woont. Woont u verder? Dan rekenen wij €1 per extra kilometer.

De voorrijkosten bedragen:

Wat onze klanten zeggen