De-Nerds.nl logo

Gewijzigde tarieven per 1 januari 2018

Met ingang van 1 januari 2018 zijn de tarieven voor remote (telefonische) support en ondersteuning op locatie aangepast. We leggen graag uit wat de gevolgen zijn van deze prijsverandering.


Ontwikkelingen

De Nerds genieten gelukkig van een mooie lijn op het gebied van stabiele groei. Steeds meer bedrijven ontdekken het gemak van onze dienstverlening en we mogen dan ook op regelmatige basis nieuwe bedrijven aansluiten.
Door die toenemende drukte is er een risico dat de wachttijd op de helpdesk toeneemt, of de oplossing op een ticket langer op zich laat wachten dan normaal. En dat wil niemand uiteraard. Ook wij niet. Echt niet.

Van ongeveer de helft van de bedrijven die zich bij ons aansluiten hebben we het geluk dat ze één of meerdere maandelijkse diensten bij ons afnemen. En zoals hopelijk bekend betekent dat automatisch dat de ondersteuning op deze diensten altijd inbegrepen is. Voor deze bedrijven willen we graag iets extra doen, door ze nog sneller te helpen helpen, onder andere door het aannemen van nieuwe Nerds en zorgen voor een betere interne automatisering. Onder andere om die reden voeren we een nieuw prijsbeleid door.


Wat betekent dit voor jouw organisatie?

Tenzij anders afgesproken gelden onderstaande tarieven met ingang van 1 januari 2018 automatisch voor jouw organisatie. Offertes voor nieuwe projecten zijn voorzien van het nieuwe tarief en de spontane support die we voor je doen, wordt automatisch doorbelast tegen de vernieuwde prijzen. Je hoeft dus niets te doen, behalve ons te blijven inschakelen.


Hoe kan ik de kosten zo laag mogelijk houden?

Als je een regelmatige gebruiker van De Nerds bent, overweeg dan eens om De Nerds op prepaid basis (strippenkaart) in te zetten, of om een abonnement voor onder andere de werkplekken, het netwerk of de server af te sluiten. Neem contact op voor een speciale aanbieding!


Tarieven


Onsite support en consultancy op locatie

Voorrijkosten
€60,- per afspraak, tot 100 km. Boven de 100 km. €1,- per kilometer extra.
Arbeidsloon
€90,- per uur.
Minimale afname
1 uur. Daarna wordt er per 15 minuten afgerond.
Responsetijd
Best effort.

Remote (telefonische) support op afstand

Arbeidsloon
€1,50 per minuut.
Minimale afname
10 minuten. Daarna wordt er per minuut afgerond.
Responsetijd
Best effort.

Prepaid Nerds (remote support)

8 uur
€624,- (€1,30 per minuut).
16 uur
€1152,- (€1,20 per minuut).
32 uur
€2112,- (€1,10 per minuut).
64 uur
€3840,- (€1,- per minuut).
Minimale afname
Niet van toepassing.
Responsetijd
8 uur (tijdens openingstijden).
Geldigheid
2 jaar (niet overdraagbaar).

Alle bedragen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeldt.

De Nerds
ontmoeten?

We komen graag naar je toe.
Als je geen goede koffie hebt dan
kun je ook bij ons langskomen.