Skip to main content

Smartphone & tablet

Heb je problemen met e-mailsynchronisatie of apps die niet meer werken? Van iOS tot Android: wij helpen jou met alle typen smartphones en tablets en de bijbehorende problemen.

  • Apple / iOS
  • Android
Smartphone & tablet
Hulp op afstand

Hulp op afstand

Onze ervaren experts helpen je bij ieder digitaal probleem, op afstand. Dat is wel zo handig. Je krijgt direct een expert aan de lijn en kunt vrijblijvend je vraag stellen. Je betaalt pas als wij met jouw probleem aan de slag gaan.

Besturingssystemen

Apple & Nerds

Apple & Nerds

Ooit begon Nerds als een van de Apple experts van Nederland. Inmiddels beheersen we meer systemen binnen de digitale wereld, maar onze kennis van en liefde voor Apple zijn we nooit kwijtgeraakt. Je kunt dus zeker bij ons terecht met al je Apple vragen en problemen.

Android & Nerds

Android & Nerds

Inmiddels kennen wij de ins en outs van Android ook als geen ander. Daarom kunnen wij je ook helpen met al je Android vragen en problemen. 

Onze merken

Nerds helpt je met ieder merk smartphone of tablet.

Apple

Huawei

Motorola

onePlus

Samsung

Xiaomi

LG

Nokia

Sony

En meer...

Onze diensten

Hulp op afstand

Soms kom je er zelf even niet uit. Onze ervaren experts helpen je bij ieder digitaal probleem. Op afstand. Dat is wel zo handig.

Hulp op locatie

Nodig Nerds uit bij jou thuis of op kantoor. We helpen je met het installeren van nieuwe en het optimaliseren van bestaande apparaten. Kortom: het optimaal inrichten van je digitale wereld.

Connected home

Met Nerds richt je je Connected Home zo in dat je alles kunt regelen vanaf je smartphone of tablet.

Bel ons op

088 1337 000

Onze experts brengen gratis je probleem in kaart en geven je een inschatting van hoe we je verder kunnen helpen. Pas als je besluit om verder gebruik te maken van onze diensten betaal je daar onze gebruikelijke tarieven voor.

of

We zijn momenteel helaas gesloten.

Bel me terug op: